15:06
Юні захисники України відзначили учора свято Дня захисника України спортивними змаганнями.

Юні захисники України відзначили учора свято Дня захисника України спортивними змаганнями.                         Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

У змаганнях взяли участь шість команд, в кожній – п'ятеро хлопців. Це – діти українських військових, які зараз перебувають у зоні АТО або раніше загинули там, а також одна команда дітей із дитячого будинку сімейного типу. Сьогодні для них організували спортивне свято з естафетами, а переможців відзначили медалями та пам'ятними подарунками.

Судили змагання  та підтримували юних учасників спортсмени із спортивного клубу «Легіон».

«У нас в клубі займаються хлопці із чотирьох років. Всі ми, і спортсмени професіонали, і початківці, – як одна сім'я. І ці змагання ми придумували всі разом», – розповів Юрій Підківка, тренер спортивного клубу «Легіон».

Організували свято за підтримки Львівської облдержадміністрації, яка надала спеціальний грант для його проведення.

«Мета конкурсу була в тому, щоб організувати свято, яке можна започаткувати і святкувати кожного року, і ми подались із таким проектом, щоб відзначити Свято Захисника України, яке є на даний момент дуже важливим, тому що зараз іде неоголошена війна між Росією  і Україною. Тому ми, щоб підтримати бойовий дух українців, вирішили проводити таке свято. Ми хочемо прищепити патріотизм і бажання займатись спортом в дітей змалку», – поділився Тарас Лозинський керівник проекту «Майбутні захисники» ГО «Розвиток громади». 

Переглядів: 395 | Додав: Ірчик | Теги: http://vgolos.com.ua/photo/u_lvovi_
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]