17:30
Життя гімназистів

З метою виховання дбайливого ставлення до птахів, бажання допомагати, ставитися до пернатих друзів бережливо, закладати основи екологічної свідомості і культури було проведено

в 1-Б кл. пізнавально-розважальний квест "Одна ластівка не робить весни". Учні долали станції:"Художня майстерня", "Загадки", " Умілі руки", "Творча". Кликали пташок у гості, вішали на деревце-тоді до нас точно навідається весна.




ДЕНЬ ГУМОРУ

Гумор-це позитивні емоції. А позитив приносить задоволення. Медики стверджують, що сміх продовжує життя людини, покращує її здоров'я, а це сьогодні як ніколи актуально. Квест"Смійся на здоров'я" було проведено для учнів 4-А кл.Було пройдено такі станції:Веселі мандрівники", Художник ", Подіум", " Скоромовки", Плакат"Що б це означало? ", " Кульки в хусточках", Попелюшка".




"ЩАСТЯ - ЦЕ..."

Напередодні Міжнародного Дня Щастя, у Стебницька Гімназія Номер Шість  було проведено для учнів 4-Бкл бесіду "Щастя -це.... "Щастя-кольорове, воно-веселе, дивовижне, радісне, прекрасне, захоплююче, піднесене.Учні спробували з'ясувати що таке щастя, і які сім кольорів воно має. Отже, ВМІЙТЕ БУТИ ЩАСЛИВИМИ! Мрійте, і ваші мрії обов'язково здійсняться!




ЗУСТРІЧ ІЗ ІНСПЕКТОРОМ  СЮП

Інспектором СЮП ВП Дрогобицького РВП ГУ НП лейтенантом поліції М. Павлюх було проведено профілактичну роботу з учнями 7-А , 7-Б кл., щодо прав та обов'язків учнівської молоді, відповідальності неповнолітніх та особистої безпеки дітей в мережі Інтернет.




ГРА-КВЕСТ "ЧИ ЗНАЄШ ТИ ШЕВЧЕНКА"

Гру-квест "Чи знаєш ти Шевченка? " було проведено в 7-А і 9-Б класах Стебницька Гімназія Номер ШістьГімназисти активно виконували завдання на зупинках "Пошукова", " Секретна", "English quiz", "Цікава математика".У такий спосіб ми ще раз долучилися до творчості Кобзаря!

Переглядів: 135 | Додав: Ірчик
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]