Інтелект – один із найдорожчих ресурсів. Щоб пересвідчитися, наскільки цінним у сучасному світі є інтелект, варто переглянути інформацію про галузі економіки, що найбільш динамічно розвиваються: телекомунікації та Інтернет-проекти, фінансова галузь, високотехнологічне виробництво і ринок програмних продуктів. Навіть металургію, нафтопереробну та хімічну промисловість не можна уявити без сучасних технологій, і наукоємність цих галузей невпинно зростає.

Упродовж другої половини ХХ сторіччя, а особливо на початку нинішнього, усі розвинені країни опікуються проблемою ідентифікації інтелектуально обдарованих дітей та молоді, створення для них спеціальної системи освіти, а також залучення талановитої молоді з інших країн через всілякого роду грантові й інші програми. На обдарованих учених та спеціалістів, можна с ... Читати далі »

Переглядів: 189 | Додав: Ірчик | Дата: 11.04.2021


З метою виховання дбайливого ставлення до птахів, бажання допомагати, ставитися до пернатих друзів бережливо, закладати основи екологічної свідомості і культури було проведено

в 1-Б кл. пізнавально-розважальний квест "Одна ластівка не робить весни". Учні долали станції:"Художня майстерня", "Загадки", " Умілі руки", "Творча". Кликали пташок у гості, вішали на деревце-тоді до нас точно навідається весна.




ДЕНЬ ГУМОРУ

Гумор-це позитивні емоції. А позитив приносить задоволення. Медики стверджують, що сміх продовжує життя людини, покращує її здоров'я, а це сьогодні як ніколи актуально. Квест"Смійся на здоров'я" було проведено для учнів 4-А кл.Було пройдено такі станції:Веселі мандрівники", Художник ", Подіум", " Скоромовки", Пл ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: Ірчик | Дата: 11.04.2021