Виховувати почуття доброти, любові та поваги до рідних, друзів, всього народу ми можемо на творах В.О.Сухомлинського.

       І такий урок позакласного читання на тему "Подорож до читацької скарбнички В.О.Сухомлинського" проведено у 3-Б класі.

        Метою уроку є ознайомлення учнів з життям та творчим шляхом В.О.Сухомлинського. Викликати інтерес до творів великого педагога, бажання більше знати, наслідувати позитивні риси героїв прочитаних оповідань.

                                                                                    ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: Ірчик | Дата: 12.12.2018

1 грудня 1991 року відбувся всеукраїнський референдум та обрання Президента України. Знаменна дата, котра дала початок Новітній історії Незалежної України.

У Стебницькій ЗОШ І-ІІІ ст. №6 було проведено круглий стіл на тему :" Історичне значення референдуму незалежності України",  де плідно пройшло обговорення знакової події за участю учнів 9х класів та вчителя історії Василя Миколайовича Сорочака.

 

... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: Ірчик | Дата: 12.12.2018

"Твої права-твоя фортеця"- під такою назвою в читальній залі бібліотеки Стебницького Народного дому(філії №8 Дрогобицької МЦБС) відбулася інформаційна година, на котру завітали дев'ятикласники Стебницької ЗОШ №6 разом з вчителем О.Герасимчук та шкільним бібліотекарем М.Хомишак.Учні дізналися цікаві факти про Декларацію прав людини (видатний документ в історіі людства, який був ухвалений 70 років тому, а саме 10 грудня).Пригадали основні статті Конвекції ООН про права дітей ,взяли участь у казково-правовій вікторині, а також мали змогу поспілкуватись з ветераном поліції, колишнім інспектором у справах неповнолітніх, майором В.Котенко, котра впродовж багатьох років опікувалась проблемами дітей у Стебнику, захищала їх права та боролась з дитячою злочинністю. Вона розповіла присутнім про різноманітні випадки, що можуть трапитись з учнями в школі та за її межами, наводил ... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: Ірчик | Дата: 12.12.2018

         З метою ознайомлення дітей з історією нашої України, учні 9-х  класів відвідали музейну кімнату у Стебницькому Народному Домі. Учні почули цікаві розповіді про життя людей, які боролися за Україну.

         Велика подяка Любові Волошанській, яка провела цікаву, захоплюючу розповідь про життя місцевих людей, які боролися за Україну.

                                                                                                                                            М.Хомишак

... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: Ірчик | Дата: 12.12.2018

Вітаємо Дуженко Діану, ученицю  2-Б  класу, за зайняте ІІІ  місце у міському конкурсі, присвяченому 100-річчю В.О. Сухомлинського, у номінації "Малюнок до творів В.О.Сухомлинського "

Переглядів: 356 | Додав: Ірчик | Дата: 12.12.2018

Вітаємо Полюжин Ангеліну , ученицю  2-Б  класу, за зайняте І місце у міському конкурсі, присвяченому 100-річчю В.О. Сухомлинського, у номінації "Малюнок до творів В.О.Сухомлинського "

Переглядів: 404 | Додав: Ірчик | Дата: 12.12.2018