Техніка безпеки під час літніх канікул

 

 

http://school6-st.at.ua/33872.pdf

 

 

Переглядів: 376 | Додав: Ірчик | Дата: 17.05.2020

Сьогодні в Україні - День пам'яті жертв політичних репресій, "викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології". Упродовж десятків років радянська влада ретельно приховувала сліди своїх злочинів: на місцях поховань зводилися режимні об’єкти КДБ, землю заливали бетоном, місцевість розрівнювали бульдозерами й висаджували дерева...Найбільшим похованням жертв сталінських репресій в Україні вважають «Биківнянські могили».Серед жертв Великого терору, які загинули в Биківнянському лісі, письменники Михайль Семенко, Майк Йогансен, Вероніка Черняхівська, художники Михайло Бойчук, Микола Касперович, академіки Федір Козубовський, Петро Супруненко, митрополит УАПЦ Василь Липківський і десятки тисяч інших...

Хай лунає цей подзвін Україною на згадку про розстріляних НКВС, замордованих у соловецьких таборах, знищених у Сандармоху, покараних радянської психіатрією, примусово виселених із своїх домівок –усіх, хто упродовж радянського часу з ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: Ірчик | Дата: 17.05.2020

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

№ 1/9-246 від 13 травня 2020 року

Департаменти (управління) освіти
і науки обласних, Київської міської
державних адміністрацій

Щодо порядку забезпечення у 2020 році
документами про базову середню освіту
та повну загальну середню освіту

Про порядок забезпечення у 2020 році
документами про базову середню
освіту та повну загальну середню освіту

Шановні колеги!

Інформуємо про порядок забезпечення у 2020 році документами про базову середню освіту та повну загальну середню освіту.

Згідно із Порядком замовлення документів про базову середню освіту та повну загальну середню освіту, видачі та обліку їх карток, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від ... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: Ірчик | Дата: 17.05.2020

 

Міністерством освіти і науки розроблено Концепцію розвитку природничо-математичної освіти. Проект документа винесений для громадського обговорення.

Автори концепції зазначають, що Україна відчуває дефіцит фахівців, які роблять найбільш вагомий внесок у виробництво внутрішнього валового продукту. Вагомою причиною такого дефіциту є втрата популярності науково-технічних, інженерних професій і, як наслідок, зменшення зацікавленості у вивченні предметів природничої, технологічної, математичної освітніх галузей у молоді, про що свідчить негативна динаміка кількості випускників шкіл, які проходять ЗНО з математики, фізики, хімії та біології.

«Природничо-математична освіта (STEM-освіта) має стати ключовим напрямом розвитку освітньої галузі, складовою державної політики щодо зміцнення конкурентоздатності економіки та розвитку людського капіталу, одним з головних чинників інноваційного розвитку освіти, що відповідає запитам сучасної ек ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: Ірчик | Дата: 17.05.2020