30 квітня 2020 року відбулася онлайн-зустріч вчителів фізики закладів загальної середньої освіти Дрогобича та Стебника. Педагоги обговорили проблеми організації дистанційного навчання, поділилися власним досвідом роботи в незвичному режимі. Спектр інструментів дистанційного навчання, які використовують педагоги, дуже різноманітний: онлайн-заняття через Zoom, Skype, створення онлайн-класів в Classroom, перегляд учнями телеуроків «Всеукраїнської школи онлайн», використання відеопрезентацій з YouTube-каналів, виконання школярами різноманітних онлайн-завдань; обмін інформацією в соціальних мережах Viber, Telegram, тощо. За короткий термін вчителі освоїли багато нових засобів, підходів та методів організації дистанційного навчання.
   У групі ММО вчителів фізики міст Дрогобича та Стебника було презентовано цікавий досвід організації дистаційного навчання Мар'яни Ярославівни Рожак, вчит ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 244 | Додав: Мері | Дата: 07.05.2020

Інтернет-ризики для дітей
“Дорослий” контент: еротика, азартні ігри, реклама тютюну та алкоголю.
Незаконний контент: порнографія.
Он-лайн насильство: заклики до асоціальної поведінки, жорстокості, насильства, суїцидальної поведінки, сексуальної експлуатації тощо.
Розголошення приватної інформації, яка може бути використана проти дітей та їхніх родин.
Контент, що може задати фінансових збитків – короткі номери й платні сервіси, що тарифікуються окремо, різного роду лотереї, тощо.
Інтернет-залежність.

       ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020

Весняні фотоетюди...Наша гімназія рівно ж як весна втілює в собі відродження краси після "довгого" зимового сну...Бажаємо,щоб цієї весни ми всі знайшли джерело свого натхнення...Усе ще буде
❤️

Переглядів: 189 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020

 

Привітай свою Матусю з Днем Матері❤️❗️

Хто найголовніша Людина у житті❓ Мама❗️ В один голос скажуть усі. Але воно і не дивно. Саме МАМА піклується про тебе найбільше, дарує свою ніжність, тепло та турботу. Вона раненько встає, щоб приготувати сніданок, вчить з Тобою уроки, допомагає розібратися з першими стосунками, вступити в університет та весь час рятує по життю. Мабуть, саме тому і створили особливе свято – День МАТЕРІ, яке ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020

Уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні – він триватиме до 22 травня 2020 року. Таке рішення було прийняте сьогодні, 4 травня 2020 року, під час засідання Кабміну в Києві.

“Рішення Уряду передбачає послаблення деяких карантинних обмежень з 11 травня. Українці зможуть знову ходити в парки та сквери, запрацюють перукарні, буде дозволена оптова і роздрібна торгівля непродовольчими товарами. Однак для закладів освіти все залишиться незмінним – вони проводять дистанційне навчання та готуються до завершення навчального року”, – пояснила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Навчальний рік у школах по ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020

Шановні батьки!!!
Стебницька гімназія №6 імені Героїв АТО продовжує набір учнів у перші класи ( НУШ та "Інтелект України") у зручному та гнучкому для Вас режимі.
Карантин вніс свої корективи у наше життя. Тому, для зручності, ми розробили електронну заяву для зарахування до першого класу нашої гімназії. Просимо вказати дані дитини
.

   ... Читати далі »

Переглядів: 216 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020

Ідея дистанційного навчання спочатку налякала всіх, бо це нове, щось інше й незвичне для нас. Вихід із зони комфорту завжди насторожує.Та попри все ми зуміли і у нас вийшло❗️

Хочемо подякувати всім вчителям за згуртованість та організацію якісного дистанційного навчання.

Окрема подяка Вам, шановні батьки, за розуміння та підтримку. Всі учні такі молодці❗️ Вони так серйозно і так відповідально, з неймовірною віддачею ставляться до нової форми нав ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020

За результатами засідання Кабінету міністрів, уряд виніс рішення про необхідність введення з 12 березня по 3 квітня загальнонаціонального карантину через спалах коронавірусу.
Незважаючи на те, що в Україні поки зареєстрований тільки один випадок захворювання у жителя Чернівців, особливий режим буде діяти у всіх регіонах.
Що заборонено під час карантину
Для недопущення поширення коронавирусної інфекції по всій території України будуть діяти такі обмеження:
- закриття всіх навчальних закладів на три тижні;
- заборона на проведення масових заходів з понад 200 учасників;
припинення авіасполучення з країнами, де спостерігається спалах COVID-19;
закриття більшої частини контрольно-пропускних пунктів на кордоні. Продовжать роботу 49 КПП, в яких обладнають карантинні зони.
Скасування масових заходів
Н ... Читати далі »

Переглядів: 260 | Додав: Ірчик | Дата: 07.05.2020